Account · Privacy
Je account verwijderen
Je kunt verwijdering rechtstreeks in de app starten of zonder app contact opnemen.
1
Open Instellingen
Log in en open je accountinstellingen.
2
Kies permanent verwijderen
Lees de duidelijke waarschuwing en bevestig exact “DELETE”.
3
Bevestig recent je wachtwoord
Deze extra controle helpt voorkomen dat iemand anders je account verwijdert.
Wat gebeurt er?
Account-, profiel- en andere gegevens worden verwijderd of geanonimiseerd wanneer zij niet langer nodig zijn. Een beperkte uitzondering kan gelden voor beveiliging, misbruik, geschillen, wettelijke plichten en tijdelijke back-ups.